MOBILNI STRUČNI TIM - PATRONAŽNE POSJETE

Djeca najbolje uče u funkcionalnom, stvarnom prirodnom okruženju. Budući da poremećaji spektra autizma ne utječu samo na dijete, nego i na svakog člana obitelji, preporučujemo savjetovanje kod kuće.

Ove usluge slijede model najbolje prakse koji uključuje procjenu ponašanja, poučavanje odgovarajućih vještina, smanjenje izazovnih ponašanja i pružanje podučavanja i podrške onima koji provode program.

EDUKACIJA I TERAPIJA U VAŠEM DOMU!

KONTAKTIRJATE NAS

Surađujemo s vama kako bismo vam pomogli utvrditi zašto se Vaše dijete bavi izazovnim ponašanjem i pronaći načine da ga motivirate da poboljša to ponašanje.

Također, promatramo vještine koje Vaše dijete možda već ima i utvrđujemo kako graditi na tim vještinama nove društvene, komunikacijske, akademske i životne vještine, kao i druga pozitivna ponašanja.

Pomažemo definirati individualizirane ciljeve koji će dovesti do neposredne i značajne promjene u Vašem obiteljskom životu. Također, radit ćemo s Vama na razvijanju programa koji podučava te vještine na pozitivan, zabavan i učinkovit način.

Uz izazovna ponašanja s kojima se dijete može suočiti jedan od najfrustrirajućih aspekata tretmana su nerealni planove ponašanja koji se ne mogu implementirati u stvarnom svijetu zato naš tim radi s roditeljima na stvaranju realističnih planova podrške ponašanju koji se mogu koristiti u svakodnevnom životu Vaše obitelji.

Kako vaše dijete raste i razvija se, važno je da se program promijeni kako bi odražavao njihovo sazrijevanje. Centar pruža stalnu podršku roditeljima kako bi se odgovorilo na nove teškoće i kako bi se zadovoljile promjenjive potrebe Vašeg djeteta.